Læs her først

Allerførst 1000 tak for din støtte til Operation Skriv hjem.

HUSK at de kort du laver af sikkerhedsmæssige årsager IKKE må indeholde glimmer (glimmerpenne, glimmerlim, Stickleslim der glitrer, Glitter, Glimmermist osv). Selv et lille fnug glimmer kan klæbe til hud eller tøj og lyse op så vore soldater kan ses i mørke. Men perler, blingsten osv. er HELT OK.. Hvis du er i tvivl så gnid hånden henover - hvis det smitter af på din hånd så duer det ikke til OSH kort.

Det er selvfølgelig en risiko vi ikke ønsker at udsætte soldaterne for, så gem dit glimmer til dine private kort. TAK fordi du respekterer dette!

Neutrale kort er altid brugbare - men vi laver selvfølgelig også julekort og kort til div. lejligheder - HUSK at læse under "Kort søges" hvor du kan se hvad vi især mangler her og nu og få gode råd til tekster der er velegnet OG tekster vi ikke kan sætte på vores kort!!!

Indsæt venligst hvidt skrivefelt eller et foldet ark hvidt papir indeni farvede kort og kraft kort, da udvalget af skriveredskaber dernede ikke er stort og det kan være svært at skrive med f.eks. blyant i et blåt kort. Kommer der kuvert med til dit kort bliver vi MEGET glade.

Cellofanposer er IKKE nødvendige, så spar endelig dem til dine egne kort. De skaber bare unødigt affald hvor de kommer frem og vi sørger for at kasserne er foret med plastic, når vi sender. Det giver også os ekstra arbejde at lukke kortene ud af poserne, når vi sætter label på og måske fotograferer det. Hvis du gerne vil beskytte dine kort på vej til os, er en pose om dem alle en god ide.


OBS Mindstemål på kort der skal sendes med posten er iflg. PostDK 14x9 cm.
Dvs. kort mindre end dette ikke kan bruges til OSH.

Du kan aflevere dine kort i flere scrapbutikker (se listen under "Her kan du aflevere dine kort") ligesom der vil være en kasse sat frem til de fleste crops, på SAM, Convention, Scrap´n´dream osv. Du kan også sende eller aflevere direkte hos mig efter aftale. Min adresse hedder HQ og står samme sted.

Fortæl endelig om "Operation Skriv hjem" vil dine venner og bekendte - jo flere vi er jo flere kort kan vi sende afsted.


Vi er startet i det små - men vi bliver flere og flere og kan slet ikke blive nok!